Co. van het Changzhou Hydraulisch Volledig Materiaal, Ltd

 

Magische Macht, om de zon voor morgen te steunen!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

CHANGZHOU HYDRAULIC COMPLETE EQUIPMENT CO.,LTD

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China CHANGZHOU HYDRAULIC COMPLETE EQUIPMENT CO.,LTD certificaten
China CHANGZHOU HYDRAULIC COMPLETE EQUIPMENT CO.,LTD certificaten
De goede dienst voor de waterkrachtpost van Hunan Hongjiang.

—— Hongjiangwaterkracht

Goede Kwaliteit van de Positieve, Actieve, Enthousiaste Dienst.

—— Chenxi Dafutan bedrijf

Goede service voor Dadu rivier leidt steen materiële distributie elektriciteit Co., LTD

—— Dadu River Company

CHANGZHOU HYDRAULIC COMPLETE EQUIPMENT CO.,LTD

1 2 3 4 5
CHANGZHOU HYDRAULIC COMPLETE EQUIPMENT CO.,LTD CHANGZHOU HYDRAULIC COMPLETE EQUIPMENT CO.,LTD CHANGZHOU HYDRAULIC COMPLETE EQUIPMENT CO.,LTD CHANGZHOU HYDRAULIC COMPLETE EQUIPMENT CO.,LTD CHANGZHOU HYDRAULIC COMPLETE EQUIPMENT CO.,LTD
Kantoorgebouw Kantoorgebouw workshop workshop workshop
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Magische kracht
Aantal werknemers : 300~400
Jaarlijkse omzet : 50 Million-70 Million
Opgericht Jaar : 2001
Export pct : 80% - 90%

Co. van het Changzhou wordt Hydraulisch Volledig Materiaal, Ltd gevestigd in Road van Nr 1 Xinhui, de Nationale High-tech Industriezone van Wujin, Jiangsu-Provincie. Het bedrijf behandelt een gebied van 93.333 m ² waar het de bouwgebied 68.000 m ² is. Hydraulische Changzhou is de behulpzame partner van binnenlandse en internationale bekende hydroturbinefabrikanten voor thermische neveldeklaag op de hydroturbinedelen. Het bereikte de super-grote hydraulische van het hijstoestelproductie en ontwerp vergunningen die door Chinees Ministerie van Watermiddelen werden uitgegeven. Het werd benoemd als één van belangrijke fabrikanten voor waterkrachtmateriaal door van de de Duurzame energietechniek van China het Instituut en van China Co. Ltd van het Machts Volledig Materiaal. Het is het vervaardigingscentrum van spanningscompensator voor Chinese Mariene en Oceanografische Techniek; en Hydraulische Changzhou is ook een van productiebasis en R&D centrum voor servomotoren van hydroturbine.

Hydraulische Changzhou heeft meer dan 40 jaar ervaringen in het veroorzaken van allerlei hydraulische cilinders en volledige reeks van materiaal. In medio van jaren '90, was het bedrijf de eerste om HTH-reeks de slijpende machines van wereldklasse en CNC machines in te voeren. In 2010, voerde het bedrijf geavanceerd plasma en thermisch de nevelproductielijn en octrooi van HVOF van Europa voor zuigerstang ceramische deklaag in. In 2012, voerde het bedrijf een ander geavanceerd thermisch bespuitend productielijn en octrooi van Europa voor delen van de deklaag de hydroturbine in. In 2014, voerde het bedrijf de meest geavanceerde productielijn en de technologie van de laserbekleding van de V.S. in om het nationale Oceanografische programma van de Techniekontwikkeling omhoog aan te passen. Nu, kan het bedrijf de zuigerstangen volgens de verschillende toepassingen voor de klant vervaardigen. Evenals de thermische neveldeklaag voor de hydroturbinedelen en de producten die de slijtageproblemen hebben.

Contactgegevens
CHANGZHOU HYDRAULIC COMPLETE EQUIPMENT CO.,LTD

Contactpersoon: Mr.

Fax: 86-519-68863760-68882299

Direct Stuur uw aanvraag naar ons