aboutus

Certificaten

Profiel QC

Het bedrijf schrijft noodzakelijke processen voor en beheert deze processen om te waarborgen dat de producten en de diensten klanten aan vereisten kunnen voldoen. Om gevestigd de voorgeschreven processen uit te voeren en te verifiëren, heeft het bedrijf een kwaliteitsbeheersysteem dat aan de vereisten van GJB9001B-2009-norm voldoet. Ondertussen, keurt het bedrijf ook noodzakelijke maatregelen goed om de implementatie, het behoud en de verbetering van het gevestigde kwaliteitsbeheersysteem en de constante verbetering van zijn doeltreffendheid te verzekeren.

Het bedrijf heeft Kwaliteitshandboek en verwante proceduredocumenten geformuleerd. De de proceduredocumenten van het kwaliteitsbeheersysteem omvatten:

a. Procedures die worden vereist om door de norm worden gedocumenteerd;

b. Procedures om de doeltreffende werking en de controle van de processen door het bedrijf te waarborgen.

Verwijs naar het Beheersysteemmodel van de Diagram 4-1 op proces-Gebaseerd Kwaliteit voor procesmethode en doe het volgende:

a. Verzeker de aanwinst van middelen en informatie die door de processen wordt vereist;

b. Bevestig de criteria en de methodes die worden vereist om de doeltreffende werking en de controle van deze processen te verzekeren;

c. Bevestig de opeenvolgingen en de interactie van deze processen;

d. De monitor, maatregel en analyseert deze processen;

e. Herzie delocaliseringsproces, voer delocaliseringsproces op goedkeuring uit, en controleer de uitvoering van de delocalisering van proces. Wanneer de klant vereisten naar voren brengt, moet het delocaliseringsproces door de klant worden goedgekeurd.

Het de delocaliseringsproces van het bedrijf heeft op smeedstuk, afgietsel, het galvaniseren, metrologische controle, vervoer, elektrisch controlesysteem betrekking, enz. Zoals voor de evaluatie en de selectie van outsourcers, voer de controle van outsourcers overeenkomstig vereisten van 7,4 uit en voer cy/qg02-10-2016 Controleprocedures om Proces uit Te delocaliseren.

f. Volgens de vereisten van producten, maak, voer en handhaaf de betrouwbaarheid van de producten, de houdbaarheid, supportability, de testbaarheid, de veiligheid, de milieugeschiktheid, enz. uit

Het bedrijf zou deze processen volgens de vereisten van de norm moeten beheren.

4.1.4 realiseer de geplande doelstellingen die door de processen worden gepland en verbeter constant deze processen.

4.1.5 keur de kwaliteitssupervisie goed van klanten of van hun vertegenwoordigers.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Miss. Zhang
Tel. : +8615906122063
Fax : 86-519-68863760-68882299
Resterend aantal tekens(20/3000)