aboutus

Bedrijfsprofiel

Co. van het Changzhou wordt Hydraulisch Volledig Materiaal, Ltd gevestigd in Road van Nr 1 Xinhui, de Nationale High-tech Industriezone van Wujin, Jiangsu-Provincie. Het bedrijf behandelt een gebied van 93.333 m ² waar het de bouwgebied 68.000 m ² is. Hydraulische Changzhou is de behulpzame partner van binnenlandse en internationale bekende hydroturbinefabrikanten voor thermische neveldeklaag op de hydroturbinedelen. Het bereikte de super-grote hydraulische van het hijstoestelproductie en ontwerp vergunningen die door Chinees Ministerie van Watermiddelen werden uitgegeven. Het werd benoemd als één van belangrijke fabrikanten voor waterkrachtmateriaal door van de de Duurzame energietechniek van China het Instituut en van China Co. Ltd van het Machts Volledig Materiaal. Het is het vervaardigingscentrum van spanningscompensator voor Chinese Mariene en Oceanografische Techniek; en Hydraulische Changzhou is ook een van productiebasis en R&D centrum voor servomotoren van hydroturbine.

Hydraulische Changzhou heeft meer dan 40 jaar ervaringen in het veroorzaken van allerlei hydraulische cilinders en volledige reeks van materiaal. In medio van jaren '90, was het bedrijf de eerste om HTH-reeks de slijpende machines van wereldklasse en CNC machines in te voeren. In 2010, voerde het bedrijf geavanceerd plasma en thermisch de nevelproductielijn en octrooi van HVOF van Europa voor zuigerstang ceramische deklaag in. In 2012, voerde het bedrijf een ander geavanceerd thermisch bespuitend productielijn en octrooi van Europa voor delen van de deklaag de hydroturbine in. In 2014, voerde het bedrijf de meest geavanceerde productielijn en de technologie van de laserbekleding van de V.S. in om het nationale Oceanografische programma van de Techniekontwikkeling omhoog aan te passen. Nu, kan het bedrijf de zuigerstangen volgens de verschillende toepassingen voor de klant vervaardigen. Evenals de thermische neveldeklaag voor de hydroturbinedelen en de producten die de slijtageproblemen hebben.

Geschiedenis

Aangezien de ‚Nieuwe Overzeese Tijger‘ in gebruik in 2006 werd gezet, heeft ons bedrijf cilinders voor verscheidene gemotoriseerde slepende zuigingsbaggermachines vervaardigd (zoals ‚Nieuwe Overzeese Draak‘, ‚Nieuwe Overzees Phoenix‘, ‚Nieuwe Overzeese Naaktslak‘ en ‚Mededeling‘ enz.), wat grote bijdragen voor de nationale projecten van de landterugwinning heeft geleverd. Sinds 2005, heeft ons bedrijf alle hydraulische cilinders voor elf slepende zuigingsbaggermachines van 13500m ³, 13000m ³, 16888m ³, 15000m ³, 5000m ³, 9500m ³ enz. geassorteerd, die de primaire klasse oplost de cilinders waarmoeten in het buitenland worden ingevoerd uit. In 2009, leverde het bedrijf cilinders voor 4500 kubieke gemotoriseerde slepende zuigingsbaggermachine ‚Hemelwalvis‘ van Tianjin Dredging Company, die grootst in Azië was. Bovendien levert het bedrijf ook cilinders voor diverse soorten schepen. Deze cilinders worden gebruikt in verschillende toepassingen zulke als modderaak, stapel drijfaak, mariene kraan, reddingsboot, leidraad, anker en broedseldekking enz.

In 2009, assorteerde ons bedrijf hydraulische en elektrische controlesystemen voor van de de Energietechniek van China de Groepsco., Ltd, en met succes hief het CNOOC-olieplatform met een totaal gewicht van 5.500 ton op, die de geschiedenis brak dat deze projecten slechts door buitenlandse ondernemingen, waren geassorteerd en het doel van onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling, en binnenlandse verwerving voor eerst dit type van olieplatform bereikt. Dit project was geëvalueerd als eerste reeks van Jiangsu van majoor en essentieel onderdeelproject, en ook Chinees Nationaal project van het Toortsprogramma. Bij hetzelfde jaar, had het bedrijf met succes 150MPA-hoge druk hydraulische cilinder voor kernenergiepost verstrekt, die door het knelpunt van de productie van dit soort hydraulische cilinders brak.

Dienst

Hydraulische Changzhou heeft een de controlecentrum van het computernetwerk voor controle en het beheer van het productieproces, het heeft ook een gevorderd R&D-team en onafhankelijke nieuw productontwerp en ontwikkelingsmogelijkheden. Meer dan 50 producten hebben ‚het Certificaat van het Gebruiksmodeloctrooi‘, zeven waarvan octrooien voor uitvinding zijn. Het bereikte GB/T19001-2008/ISO9001: het ontwerp, de ontwikkelings, de vervaardigings, de installatie en de dienstcertificatie van het kwaliteitssysteem van 2008 heeft de standaard, en het kredietcertificaat van de AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENrang, dat door het Internationale Kredietbeoordelingcentrum van Jiangsu-Provincie uitgaf. Het bedrijf bouwt een goede reputatie en het hogere zicht in zowel internationale als binnenlandse markt, het is een gekwalificeerde leverancier voor veel wereld bekende merken. Aangezien de „belangrijkste leverancier“ van HEC-Groep, in Oktober 2009, het bedrijf de gouden medailleeer van de „werd toegekend Behulpzame productie bereikt vruchtbare resultaten in Drie Klovenproject‘.

Ons Team

Na jaren van productie en de dienstproces, heeft het bedrijf een kwaliteitsbeheersysteem en een geavanceerd testend proces, en de aanwinst ervaart genoeg voor onafhankelijke ontwerpen, productie, installatie, op plaatsverrichting en onderhoud. Het uiteindelijke doel van het bedrijf hangt het volledige de dienstconcept aan met pre-sales, verkoop en naverkoop om kwaliteitswaarborg en klantentevredenheid te maken. Het bedrijf zal beste proberen om de vertrouwelijkere en vriendschappelijke dienst te verlenen aan elke klant, en de belangen van klanten te beschermen.

CHANGZHOU HYDRAULIC COMPLETE EQUIPMENT CO.,LTD

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Miss. Zhang
Tel. : +8615906122063
Fax : 86-519-68863760-68882299
Resterend aantal tekens(20/3000)