Elektrische Enige het Diepe Gaten Radiale Poort van de Acteren Hydraulische Cilinder voor Torenkraan

1 Stuk / Stukken
MOQ
Elektrische Enige het Diepe Gaten Radiale Poort van de Acteren Hydraulische Cilinder voor Torenkraan
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Structuur: Zuigercilinder
Macht: Hydraulisch
Lichaamsmateriaal: Staal
Productnaam: Hydraulische Hijstoestelkruk
Type: Het hydraulische hijstoestel van de mijterpoort
Norm: GB/T9001-2000, HET 9001:2000 VAN IDT ISO
Hoog licht:

enige hydraulische acterencilinder

,

hydraulische enige acterencilinder

,

Elektrische Enige Acteren Hydraulische Cilinder

Basis informatie
Plaats van herkomst: Changzhou, China
Merknaam: CZHydraulic
Modelnummer: QHSY
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: standaard export pakket
Levertijd: 15 ~ 60 dagen afhankelijk van producten type
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 15000Ton/Tons per Jaar
Poort: Shanghai
Productomschrijving

Elektrische Enige het Diepe Gaten Radiale Poort van de Acteren Hydraulische Cilinder voor Torenkraan

 

 

Beschrijving:
 
QHSYseries hydraulisch hijstoestel
Hydraulische hijstoestel van de diep gaten het radiale poort
30 jaar in de productie van hydraulische cilinders
 
QHSY-is het reeks hydraulische hijstoestel van toepassing op het openen en het sluiten van diverse grootte van opening-type diep gaten radiale poort in waterkrachtprojecten. de werkende temperatuur is -25 ℃-50 ℃, is dit reeks hydraulische hijstoestel één enkele hangende pointand centrale scharnierende schommeling-type structuur.
 
Het kan gemakkelijk in de oppervlakte van de hydraulische bouw worden geschikt, die open water bewegen en sluiten en kan aan de het werk vereisten aanpassen om op de voorwaarde van het bewegende water te openen en te sluiten en het Lokale openen, het heeft ook de kenmerken van compacte structuur, lichtgewicht, goede technische en economische prestaties.
 
QHSYseries hydraulisch hijstoestel, hydraulische hijstoestel van de Diep gaten het radiale poort
 
 
Inleiding:
 
Co. van het Changzhou wordt Hydraulisch Volledig Materiaal, Ltd gevestigd in Road van Nr 1 Xinhui, Nationaal High-tech de Ontwikkelingsdistrict van Wujin, Jiangsu-Provincie. Het bedrijf behandelt een gebied van 93.333 m ² en het de bouwgebied neemt 68.000 m ². Hydraulische Changzhou is trots om door het Ministerie van het Watermiddelen van China als specialist worden geaccrediteerd in het produceren van hydraulisch hijstoestel; en het is het centrum van de compensatorvervaardiging van Chinese schepen en oceaanspanning; het bouwt ook vennootschappen met beroemde binnenlandse en internationale bedrijven voor het thermische bespuiten op de stroomoppervlakten van de waterturbinegroep op; het bedrijf heeft de super-grote hydraulische de vergunning en het ontwerpcertificatie van de hijstoestelproductie die door het Ministerie van Watermiddelen wordt uitgegeven en het wordt vermeld als één van de belangrijkste materiaalfabrikanten door Waterkracht Planning en Ontwerp Dienst en CPCEC. In 2003, legde het bedrijf een productiebasis en R&D-centrum voor servomotor vast – Hydraulisch Volledig het Materiaalco. van Changzhou Shenxing, Ltd.
 
Hydraulische Changzhou heeft een geschiedenis van meer dan 40 jaar ervaringen in het veroorzaken van allerlei hydraulische cilinders en hydraulisch materiaal, met zijn sterke technische kracht en geavanceerde technologie. Bij medio van jaren '90, was het bedrijf de eerste om CNC werktuigmachines en CNC de verwerkingscentra te introduceren de van wereldklasse, en verscheidene reeksen geavanceerde HTH-reeks slijpende machines van de V.S. SUNNEN. In 2010, was het bedrijf de eerste om het geavanceerde plasma en de bespuitende het proceslijn van HVOF van Europa voor zuigerstang ceramische deklaag en te introduceren voor het slijpen over lengtezuigerstang. In 2012, nam het bedrijf opnieuw het lood in het introduceren van de meest geavanceerde thermische bespuitende productielijn van Europa voor de delen van het stroomgezicht van de reeks van de waterturbinegenerator. In 2014, introduceerde het bedrijf het meest geavanceerde volledige materiaal en de technologie van laserbekleding van de V.S., om het nationale mariene ontwikkelingsprogramma omhoog aan te passen. Nu, kan het bedrijf vervaardigingszuigerstangen maken die in verschillende arbeidsvoorwaarden werken, en levert thermische bespuitende deklaag voor de stroomoppervlakten van de waterturbinegroep en industriële dragende delen voor klanten; en de totale productiecapaciteit van het bedrijf bereikt meer dan 8000 ton per jaar.
 
De bedrijfproductie – het hydraulische hijstoestel volledige materiaal en de servomotor voor de reeks van de waterturbinegenerator, worden wijd gebruikt op watermilieubescherming en waterkrachtgebied. Ondertussen, vervaardigt het bedrijf en steunt diverse soorten hydraulische cilinders en controlesystemen voor militair, schip, metallurgie, maritiem en olieveld enz. _de bedrijf hebben met succes ver*strekken van uitstekende kwaliteit materiaal voor project als groot en middelgroot waterkracht post, reservoir, sluis en schip slot enz. Bijvoorbeeld, Xiluodu, Xiangjiaba, Jinanqiao, Longkaikou, Guanyinyan, Liyuan-waterkrachtposten op de heersende stroming van Jinshajiang-Rivier; Jinpin I waterkrachtpost op ya-Long Rivier; Luding, Shenxigou die, Dagangshan, waterkrachtpost op Daduhe-Rivier vormen; Laxiwa, Jishixia, Banduo-waterkrachtposten bij stroomopwaarts van de Gele Rivier; De post van de Jinghongwaterkracht op Lancangjiang-Rivier; Longma, Jupudu, Gelantan-waterkrachtposten op Lixianjiang-Rivier; Guazhi, van Baishi, van Tuokou en Hongjian-waterkrachtposten op Yuansrivier; Midden-routeproject van Sn-waterafleidingsactie en grotere pumped-storage krachtcentrales zoals Bailianhe, Baoquan, Liyang enz. en meer dan 600 grote en middelhoogvermogenposten en reservoirs in China. Het bedrijf heeft self-management de invoer en de uitvoer bedrijfsvergunning. De producten zijn uitgevoerd naar Afrika, Europees, Zuid-Amerika, en Zuidoost-Azië enz., zoals Lahm-PottenbakkersKrachtcentrale, de Krachtcentrale van Jonas Bout In Thailand, de Krachtcentrale van Guatemala, De Krachtcentrale van Vitebsk In Wit-Rusland, de Post van Kameroen Lom Pangar, enz. Het bedrijf heeft een goede reputatie allebei in binnen- en buitenland, om één van de nationale belangrijkste belangrijke ondernemingen in hydraulische hijstoestelvervaardiging gewonnen te worden.
 
Aangezien de ‚Nieuwe Overzeese Tijger‘ in gebruik in 2006 is gezet, heeft ons bedrijf cilinders voor verscheidene gemotoriseerde slepende zuigingsbaggermachines vervaardigd (zoals ‚Nieuwe Overzeese Draak‘, ‚Nieuwe Overzees Phoenix‘, ‚Nieuwe Overzeese Naaktslak‘ en ‚Mededeling‘ enz.), wat grote bijdragen voor de nationale projecten van de polder heeft geleverd. Sinds 2005, heeft ons bedrijf alle hydraulische cilinders voor elf slepende zuigingsbaggermachines van 13500m ³, 13000m ³, 16888m ³, 15000m ³, 5000m ³, 9500m ³ enz. geassorteerd, die de primaire klasse oplost de cilinders waarmoeten in het buitenland worden ingevoerd uit. Dit voert ook het tempo voor de Chinese verschepende industrie op om in te halen en Westelijke landen te overtreffen, door de acclimatisering van het uitbaggeren van cilinders. In 2009, assorteerde ons bedrijf cilinders op de grootste 4500 kubieke gemotoriseerde slepende zuigingsbaggermachine ‚Hemelwalvis‘ in Azië, voor Tianjin Dredging Company om ertsaders en gebouwde eilanden te graven, die opmerkelijke verdiensten in kustdefensie bereikten. Tegelijkertijd, assorteert ons bedrijf ook cilinders voor diverse soorten schepen. Deze cilinders zijn impliciet in elke industrietak zulke als modderaak, stapel drijfaak, marien riet, reddingsbootkraanbalk, leidingstoestel, ankertoestel en broedseldekking enz.
 
In 2009, assorteerde ons bedrijf hydraulisch controlesysteem en elektrisch controlesysteem voor van de de Energietechniek van China de Groepsco., Ltd, en voltooide met succes het hijstoestel van CNOOC oprichtend productieplatform met een 5.500 ton totaal gewicht, dat de geschiedenis brak dat deze projecten door buitenlandse ondernemingen waren geassorteerd, en realiseerde het doel van onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling, en binnenlandse verwerving voor de eerste self-elevating hydraulische lift van zeeproductieplatform. Dit project was geëvalueerd als eerste reeks van belangrijk vervaardiging en essentieel onderdeelproject, en Nationaal project van het Toortsprogramma. Bij hetzelfde jaar, had het bedrijf met succes 150MPA-hoge druk hydraulische cilinder voor kernenergiepost verstrekt, die door het vervaardigingsknelpunt van dit soort hydraulische cilinders brak.
 
Hydraulische Changzhou heeft een de controlecentrum van de netwerkcomputer voor controle en beheer van het productieproces, een gevorderd R&D-team en onafhankelijke nieuw productontwerp en ontwikkelingsmogelijkheden. Meer dan 50 producten hebben ‚het Certificaat van het Gebruiksmodeloctrooi‘, zeven waarvan octrooien voor uitvinding zijn. en ontvangen GB/T19001-2008/ISO9001: het ontwerp, de ontwikkelings, de vervaardigings, de installatie en de dienstcertificatie van het kwaliteitssysteem van 2008 is de standaard, en de winnaar van het kredietcertificaat van de AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENrang geweest, die door het Internationale Kredietbeoordelingcentrum van Jiangsu-Provincie uitgaf. Het bedrijf geniet van een goede reputatie en van een hoger zicht in de markt, met een zeer sterk concurrentievermogen in de internationale en binnenlandse industrie, en steunt producten voor wereld-beroemde merken. Aangezien de enige „belangrijkste leverancier“ van HEC-Groep, in Oktober 2009, het bedrijf de eer van de „werd toegekend Behulpzame productie bereikt vruchtbare resultaten; De drie Kloveneenheid leidt tot gouden medailles‘.
 
Na jaren van productie en de dienstproces, heeft het bedrijf een volledig kwaliteitsbeheersysteem, geavanceerde testmethoden & hulpmiddelen, geaccumuleerde overvloedige ontwerpen, productie, installatie, het opdragen & verrichting, en onderhoudservaringen. Het bedrijf heeft het volledige de dienstconcept met pre-sales, verkoop en naverkoop aangehangen om kwaliteitswaarborg en klantentevredenheid als ons uiteindelijk doel te maken. Het bedrijf zal beste proberen om de vertrouwelijkere en vriendschappelijke dienst te verlenen aan elke klant en de belangen van klanten te beschermen.
 
Van de het Diepe Gaten Radiale Poort van QHSY Hydraulische het Hijstoestelkruk

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Zhang
Tel. : +8615906122063
Fax : 86-519-68863760-68882299
Resterend aantal tekens(20/3000)